dimecres, 30 de gener del 2013

Discos del Gener aquest


Ens han arribat coses noves nois!
Estem contents de tenir el primer disc de Jansky “Un Big Bang a la Gibrella”. Un dia la Carme em va dir, escolta això ja veuràs com  mola. I si, realment és una raresa molt bona. Poesia amb bases electròniques i flautes que harmonitzen un treball delicat per gaudir de les paraules movent el cap.

 
“El Hambre, El Enfado y la Respuesta” és el nou disc de Egon Soda, crec que és el segon album d’aquesta banda d’indie nacional. Darrera d’aquest projecte està l’omnipresent Ricky Falkner. De qui seguim pensant que hi ha tres o quatre, perquè no pot ser tocar en tantes bandes alhora. No recordo quan va ser, però vem veure dos concerts seguits a l’Apolo i estava tocant en els dos concerts. És massa aquest  tiu. Molaria fer-se una samarreta amb la seva cara a lo Che. L’admirem molt. Bueno, que la cosa és que el disc és inmens, només cal escoltar “Nueva Internacional” dos cops i estareu enganxats.

 
L’altre dia una noia ens va demanar el nou disc de Friska Viljor “Remember Our Name”. M’ho va ensenyar des del seu facebook amb el mòbil i tal. Molen aquestes coses. Després de intentar comunicar-nos amb els Friska amb un anglès de batalla brutal, hem aconseguit que una gent molt maca de Groc Dog ens portin el CD i d’aquí poc el LP. És un disc que desprèn bon rotllo i juerga, utilitzant el folki el pop amb optimisme.

 
Els que també han tret nou disc són La Brigada. “Incerta Glòria” tornen a fer un disc exquisit de folk i country o algo així. És gent que viu per gaudir de la música i això es demostra en cadascun dels seus discos, els hi agrada fer allò que escolten i gaudeixen. La primera vegada que vaig escoltar La Brigada, fa temps, vaig pensar que era una mica descafeïnat. Però han demostrat que les seves cançons aguanten i que un nou treball és una alegria pel bon gust.

 
I  per acabar, el gran disc “Boda Rumana” de Salvaje Montoya. El nom del disc ja indica per on pot anar la cosa. Un disc de rock festiu i alcoholitzat  amb garatge i surf de Vallcarca. Moltes ganes de veure’ls en directe.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada