dimecres, 16 de gener del 2013

LECIRKE I DINO RATSO A ULTRA-LOCAL RECORDS

El proper dijous 17 de gener de 2013 tindrem el plaer d’escoltar en directe a Lecirke. Banda de Tarragona que aquest passat 2012 ha gravat el seu primer disc homònim, després de guanyar diversos concursos amb el seu directe.

Ara que el folk està vivint un altre gran moment, toca anar més enllà, i això és el que fa Lecirke, portar el folk cap al pop i jugar a experimentar  des d’un sentiment de comunitat. La música que en resulta d’una banda que manté vives i actives les cançons. Un projecte ambiciós amb moltes ganes d’agradar i de contagiar fragilitat i un tracte revoltós. 

El disc és una delícia que esperem tenir d’aquí poc a la botiga i el seu directe és efectiu i vibrant. No us ho podeu perdre, quedeu avisats.

Aquí podeu escoltar el disc: http://lecirke.bandcamp.com/

D’altra banda, divendres 18 de gener de 2013 ens visita a la botiga Dino Ratso, que presentarà les cançons de l’Album Blanco i alguna cosa més. Entenem a Dino Ratso com una mena d’anti-cantautor que estima el rock i ens parla sense doble sentit. Directe, de carrer. Les seves cançons podrien formar part d’una conversa amb amics sobre temes propers i purs.

La ironia de Dino Ratso ens permet gaudir de la merda que ens toca viure avui. Todo está fatal però tampoc ens tallarem les venes.

Veniu i gaudiu!

Aquí podeu escoltar el disc: http://dinoratso.bandcamp.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada