dilluns, 13 de maig del 2013

Ela y los Camaleones



Un dia va venir una noia a la botiga, ens va dir que vivia molt a prop i que li agradaria fer un concert algun dia. Busca Ela y los Camaleones... Mentre escoltavem el seu bandcamp li vaig preguntar, no tens un cd per presentar pel concert? No, només tinc el bandcamp...
No pot ser, vaig dir... amb aquesta veu hem de fer un cd i el presentes en concert. Que si, que no ... bla bla... T'ajudem a editar-ho, de manera molt cutre però pot quedar maco. 
En pocs dies ja teniem decidit el format. Compra cartulines, retalla, escriu tot a mà i després et cagues amb nosaltres per haver-ho fet tot a mà, que és una currada però anda que no mola.

Ja estan fetes les caixes on anirà el cd, estem contents de com ha quedat i ara falta gravar el CD-R. La Manuela, aquest és el nom de l'artista que s'amaga derrera el nom d'Ela y los Camaleones, ha afegit 2 bonus tracks, dues cançons amb col·laboracions d'altres músics. Però el cos del disc son 7 cançons íntimes, veu, guitarra i violí. 

Ens fa molta il·lusió aquest asuntu, estem nerviosos per la presentació i ens agradaria que vinguessiu a descobrir com sona en directe, flipareu. Posarem a la venda la limitada edició del disc, encara no sabem quantes còpies sortiran, però aproximadament unes 15 còpies. Només es vendran el divendres 17 durant el concert, i si aconseguim vendre tot farem una segona edició. Els beneficis que en treurem seran per pagar el cost d'aquesta edició i ajudar per la propera. 







2 comentaris:

  1. És impossible faltar a aquest concert! Unes cançons meravelloses i profundes, un disseny dels discos personal i íntim també.

    ResponElimina