dijous, 3 d’octubre del 2013

AGENDA CONCERTS OCTUBRE 2013


04/octubre/2013
El cantautor ripollenc Jaume Guardia presenta el seu tercer llarga durada “Per seguir lluitant” (Quimera Records, 2012) que consta de set cançons produïdes per Jofre Bardagí. El disc consta també de dos bonus track que Guardia recupera de l’anterior EP, editat amb copies limitades el 2010. D'altra banda també podrem gaudir del concert acústic d'Ingmar Kroonenberg, que presenta: "L'home alt i la professora de català",un disc auto-produït aquest 2013, on trobem cançons de pop-folk amb bon sentit de l'humor. El seu primer video-clip és una bona mostra.




11/octubre/2013
Aquest 2013, Toni Jiménez ha editat "Deudas y Dolores". El canta-autor de Sant Boi ha aconseguit fer un disc "rodó", 10 cançons de rock-folk d'arrel americana que entren a la primera escolta. Introspectives, d'amors, d'amics... vida nois, vida. Ens fa molta il·lusió que vingui a presentar aquest disc a la botiga, perquè ens agrada, perquè no l'hem vist mai en directe i perquè és un tiu de puta mare. Serà maco.




18/octubre/2013 CANCEL·LAT
Encara estem flipant, estem molt agraïts que Xavier Baró vulgui fer un acústic a la botiga. El mestre de Ponent i membre del grup Primavera Negra (1983/1990) va enregistrar el concert que va realitzar en l'edició d'enguany al Barnasants, "La ruta dels genets", esdevenint així el primer disc antològic de l'artista.
Un dels grans.
EL CONCERT DE XAVIER BARÓ S'HA CANCEL·LAT, DISCULPEU LES MOLÈSTIES.




25/octubre/2013
A finals de 2012, Olga Pes va publicar "Near", un disc que ens porta al nord d'Europa a traves del seu folk-jazz. Melodies fràgils i format electro-acústic per a una bonica proposta.  L'Olga Pes és la veu i guitarra, i compositora dels temes i en Gerard Marsal saxo alt i flauta travessera



Tots els concerts son a les 19h i gratuïts, us esperem gent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada