dissabte, 2 de novembre del 2013

BANDES AMB GANA

Aquesta setmana ens han arribat uns quants EP's en format CD de bandes amb ganes que els escoltin. Volem destacar aquests:

Her little donkey
Probation (Auto-Editat, 2013)
Cosa fina això. Bàscicament sona folk-pop però cada cançò amaga una personalitat. Ens agradaria destacar "Playing Off" i "Nor Ready", aquests dos temes els podrien portar a terrenys més d'indie-trónica (suposem que les bases electròniques marquen aquest camí) I la joia del disc està al final amb "Dark Watters" una cançò de grunge de cotò.



Els llums de colors
#1 (Auto-Editat, 2013)
Pop, pop i pop. Disc maco, tant en la seva senzilla edició física, com en la música que hi trobem. Tres cançons sobre els temors universals, amb una instrumentalització molt currada. No sé encara per què, però hi ha alguna cosa que em recorda els primers discos de Glissando*, i això és molt bona senyal.


Elora
El (Siete Señoritas Gritando, 2013)
És el primer EP d'una trilogia. Elora sona original, difícil de classificar però amb un regust a música dels 90. Els quatre temes passen ràpid, les distorcions de les guitarres i els ecos extranys et condueixen per una carretera fosca amb els vidres entelats. Estàs gaudint del viatge però t'inquieta... no se. Ganes de més.


Black Islands
Moix! EP (hmm Records, 2013)
El fet de guanyar el Surface 2012 els ha permés enregistrar Moix! EP. Moltes influències del indie-rock més clàssic. Aquí trobareu energia i cançons que tallen el vent. La cosa promet i molt.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada