dijous, 19 de desembre del 2013

DISSABTE 21 DE DESEMBRE DE 2013 CONCERT DE NADAL: EPIFANIES ULTRA-LOCALS


Ens fa molta gràcia fer un Concert de Nadal. Com els grans, un clàssic en aquestes dates. Però volem fer un concert especial, experimental, que nos deje to rotos. Per aixó tirem de la experimentació improvitzada de CrO2 i d'una peculiar xerrada prèvia. 



CrO2 "Epifanies Ultra-Locals"

Quin sentit té un “Concert de Nadal”? Una simple celebració musical religiosa? Una oportunitat per fer diners? Epifanies Ultra-locals presenta una versió molt particular del que pot ser un concert de Nadal, a través de la música de CrO2 i de l'espai d'Ultra-Local Records. 

A partir de la improvisació electrònica i de la seva relació amb imatges de la quotidianitat, la música de CrO2 busca anar més enllà d'allò que es veu i s'escolta de manera més immediata, transcendint la nostra percepció física de les coses. Amb això, la música de CrO2 es converteix en una experiència diferent per a cada concert, i única per a cada oient i escolta. 

Per a aquest concert això pren un sentit encara més evident, donant una oportunitat per a que cadascú decideixi quin sentit té per a si mateix el Nadal (o el solstici d'hivern, si es prefereix)
Una oportunitat per a que cada persona pugui retrobar un sentit més original a l'epifania (una revelació personal?), lluny d'esglésies i marques comercials i més aprop d'allò que ens rodeja. 

Jose A. Ortiz "Sugestión Navideña, De la cuna a la sepultura"

D'altra banda, completarem la jornada nadalenca amb una xerrada a càrrec de Jose A. Ortiz, doctorand en Història de l'Art a la Universitat de Barcelona.
Amb la xerrada prèvia al concert de CrO2, farem un tast a la cultura històrica sobre la mort, prenent com a punt de partida la imatge de Crist infant. Entre cranis, torxes apagades, sepultures i bombolles, proposem una ultra-sugestió nadalenca: "De la cuna a la sepultura".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada