dimarts, 9 de desembre del 2014

II Aniversari Ultra-Local Records

El 8 de desembre de 2012 vem obrir la botiga aquesta amb més il•lusió que diners i amb unes ganes immenses. Pensàvem que tancaríem en 4 mesos, aquest va ser el nostre pronòstic, i ara ja portem 2 anys. No us direm tot l’esforç que hi posem per seguir vius, però si que us volem dir, i agrair que ens hagueu deixat aguantar tot aquest temps. Potser mai ens vam plantejar la botiga com un negoci, i això deu ser un error per a tots els empresaris o estudiants de economia, però al final hem tirat endavant i la botiga és una part més de nosaltres mateixos. Ens posem tontus i sentimentals, però això son els fonaments d’Ultra-Local Records, la tonteria i la sentimentalitat. 

Durant aquests dos anys hem conegut a molta gent, molts grups, molta gent que fa coses guapes, molta gent que no fa coses però son genials... Hòstia, que hem fet amics, ens hem emborratxat junts, hem parlat de discos, de música, de puta vida... i ha sigut un gustazo. Sense més xapa que aquesta, us volem explicar, més o menys com anirà la celebració del segon aniversari d’Ultra-Local Records:

11:00h. Obrim botiga.

11:07h. Obrim de veritat la botiga.

13:00h. Neleonard

Hòstia puta! És que els estimem molt i ens agraden molt. Els hem anat a veure a tots els concerts, menys un, i ara serà una passada tenir-los a la botiga. A més, per aquesta ocasió Neleonard oferirà un concert en un format reduït amb la Laura veus (i quina veu), el Guille (guitarra elèctrica) i el Nele (acústica i veu). 
Pels que encara no coneixeu Neleonard, heu de saber que és la millor banda de POP del moment, i ja està.

18:00h. Combray

Ens envoltem dels millors amics per començar els concerts en horari de tarda. Combray ja van tocar a Ultra-Local Records durant la inauguració de Hi Jauh USB? Però penso que érem 4 de públic. Era la primera vegada que portaven aquest bonic projecte en directe, i els quatre que estàvem allà ens vam enamorar molt fort. Aquest dissabte tornaran, però ara amb un directe més rodat i amb unes cançons noves que han enlluernat també a la gent de Foehn amb qui trauran un disc al 2015. Música ambient, etèria i d’hiverns en VHS.
Oju que la cosa serà molt especial! Perquè també presentarem el caset de Combray “La Noche Entera EP” compartit amb “Aquéllo de donde procede el origen del movimiento” que hem editat amb el nostre sellu. Aquell mateix dia sortirà a la venda amb una edició de 25 casets.


18:45h. Mad’zelle

Portàvem molt de temps intentant que la Martina Borrut es passés per la botiga a presentar la preciositat aquesta que va editar El Mamut Traçut a mitjans d’aquest any 2014, “Haven Bridge”. Pop domèstic que personalment es recorda a la Masha Qrella més primeriza. Moltíssimes ganes!
http://madzelle.bandcamp.com/

19:45h. Wunderkammer


Wunderkammer és algo molt fotut. És el grup que no voldríeu que actués a la vostra festa d’aniversari. Però a la nostra si. Ens encanta. Inprovització i experimentació partint de sons extrets directament dels vinils i torçats amb oscil•ladors pedals i caxarratge vari. Darrera de Wunderkammer s’amaguen Enrique Doza i Xavier Riembau. Ja sabeu el que ens mola tot això i no us anàvem a deixar sense un directe rarote.



Vale nois! Victor Verrier te lo pincha! Si tius! Tindrem l’honor de posar el punt i final a la festa amb el puto amo. Pel seu cap han passat tantes cançons i tantes sessions que no pot fer més que oferir-les a la gent. És un tiu que fa poc va posar The Funk Phenomena en una festa on no pensava que soria aquella cançó mai i em va enamorar. Verrier s’escaparà de la cabina del Depo de l’Hospitalet per fer-nos una sessió en total llibertat i sense cap prejudici, i és el que mola d’aquest tiu.


Buenu, doncs ja està bé no. Només dir-vos que us esperem i us estimem bastant!
Carme+Raül
Ultra-Local Records


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada