dimecres, 24 de maig del 2017

Micro-Clima Sound 2017 per Artístes!

Us presentem els artístes que formen part de la cinquena edició del Micro-Clima Sound. És un orgull molt fort!!!
Moltíssimes gràcies a tots

Federico Monti (RIBES)
Ambient/Abstract/Experimental

És un immens honor que Federico Monti formi part del cartell del festival. Admirat i respectat per l’escena ambient, l’artista argentí porta des de 2003 al servei de la passió per a les atmosferes, els drones i la classe a partir de sons cíclics i processats amb elegància. Recentment acaba d’editar “Chemtrails” una coedició entre, el seu propi segell, Discos Noise i LIN, un altre petit segell de noise que forma part del underground més profund de la ciutat. A “Chemtrails” passa de les pessigolles a la membrana basilar, al so orgànic de codes vibrant. Serà un viatge audio-visual, de gran volada i ple de colors blaus.

El Pèsol Feréstec (LA PAU)
Poesia/Folk/Pop

Ganes de cridar poemes, i ganes de pèsol! Un plaer salvatge i erudit tenir en la primera jornada del Micro-Clima Sound l’efervescència i el xiuxiueig d’aquesta estimada banda. El seu últim disc és colpidor. Una petita joia, un petit robí, on ells veuen magranes, nosaltres veiem maduixes salvatges. Tant se val. Les paraules sempre falten, o sobren. No sabem d’aquestes coses. La música va de Feelies ultra-locals. Les ganes son moltes i els poemes que trobem en el seu últim disc “Treure`n robins” editat per The Indian Runners són: tres musicats de la Maria Cabrera, dos dels quals els podreu llegir a La ciutat cansada (Óssa menor, 2017); un poema d’en Joan Vinyoli, 4 cançons seves i una versió del clàssic italià Ma il cielo è sempre più blu de Rino Gaetano.

Combray (TOMARES)
Ambient/Electrònica

En el nostre objectiu de fer cada cop més petit el Micro-Clima, tindrem el plaer de comptar amb la família per a una de les actuacions més destacades del festi. I és que Combray és el so ambient de la botiga aquesta. Des del seu primer concert fins ara, el seu so ha anat mutant i despullant-se del dream pop original per vestir-se d’electrònica més experimental i textures que suren amb prudència. Actualment el Tesoro de Tomares està immers en noves composicions, sanefes i loops, que combina amb altres projectes musicals. Sempre és un gustazo compartir el trance amb els seus audios i visuals. A nosaltres ens flipa el que fa des del primer moment que ho vam escoltar.

Retirada! (MONTJUÏC)
Post Rock!

L’avanzadilla del post-rock, la nova promesa del rock català, els Japandroids de Montjuïc... baixen de la cresta de l’ona per tocar a l’arena d’Ultra-Local. Després de llargues negociacions entre els nostres advocats i els del Primavera Sound, pel fet de formar part dels dos cartells, acceptem les dures condicions contractuals i de rider per gaudir d’un concert més èpic que trobar pàrquing davant de casa a Barcelona ciutat. Alites i braves per tothom!

Muttura (CIUTAT VELLA)
Art/Ambient
En Guillem Gasulla és alguna cosa així com un home del Renaixement en una època en la que tothom diu que fa de tot però només alguns ho fan i no ho expliquen. Sorpresa emotiva vam tenir el dia de la descoberta d'aquest homenet que s'amaga darrera d'aquest ens que debutarà pel Micro-Clima Sound. Muttura és el nom que rep la humitat en alguns pobles de la regió de la Puglia italiana. En Guillem ens ha explicat que serà un micro concert d’ambient amb cançons que parlen sobre la creació artística. Coneixem els seus referents artístics i musicals però no ens sabem gaire més. Moltes ganes de la descoberta, de ben segur que després del concert li farem mil preguntes sobre aquest directe inèdit de debò

Ran Ran Ran performing “Més Brots” (VALLPARADÍS / EL CONGRÈS)
NeoFolk

Si algun dia s’acaba la botiga aquesta, si alguna vegada desapareixem amb les nostres tonteries, sempre quedaran els discos. I un dels discos que ens ha marcat més, per moltes coses, és el ”Més Brots” de Ran Ran Ran. Per això serà molt bonic poder recuperar les cançons d’aquell primer germen que ara ja ha brotat amb discos excepcionals com Ran Ran Ran i com el seu últim treball l’Hereu. Editat tot per Bankrobber. Són els Shellac del Micro-Clima i els tindrem tots els anys. Sempre que ells vulguin, perquè ens encanta el que fan i perquè son unes persones enormes.

Orange Broek (FORT PIENC / POBLESEC)
Synthpop

Orange Broek acaben de publicar “89”, el segon disc d’aquesta banda de synth-pop de la ciutat que estimem fort. Producció refinada i mirada als New Order amb la incorporació de l’Arnau a la guitarra. Ja fa molt temps que van passar per la botiga aquesta i ens van deixar encantats, ara tornen pel Micro-Clima diposats a reafirmar-se com una de les formacions més interessants del panorama synth-pop local. La seva recent expansió cap al pop, és un pas més enllà en el seu camí per consolidar-se i anar creixent. Cançons electròniques i univers Orange Broek!

Afanes Musicales Subversivos e Intereses de Auto-Defensa (BADALONA / WEST POBLENOU)
Poesia/Impro/Coses
Després de ser seleccionats, amb un caset/loop anomenat “Minimespai” i creat conjuntament amb la Srta “Y” per a “Pequeño Objeto A” com a projecte convidat del FUNFANFEST a l’Arts Libris Barcelona 2017, arriba l’hora de fer algo en directe. “Algo”. Ho deixarem en aquesta paraula. “Algo”. No sabem que passarà. Segurament caos. Segurament crits. Sorolls. Loops... Números, lletres, mots, llampecs... Una mica de polipoesia i treball coral per donar el tret de sortida al festival amb algo que ens deixi to rotos. Serà locura.

Robot de Cuina DJ (POBLENOU)
Vocoders/Robots
A l’edició d’enguany no apareixen djs. A nosaltres ens encanten les sessions, però mira, la cosa ha anat així. Només comptarem amb la sessió de Robot de Cuina DJ. Una selecció de música amb veus robótiques i vocoders a tope. Un experiment a partir d’un corset de robot que ens portarà per l’electro, el House, el post-rock i el pop conduït a través dels surcos i els faders d’un fan de Daft Punk. Si sous robots, no hi podeu faltar.




1 comentari:


  1. Excellent post! We are linking to this particularly great content on our website. Keep up the great writing. yahoo sign in

    ResponElimina