dimarts, 4 de desembre del 2018

Panotxa: 40 Anys de Basura

Aquest dissabte celebrarem els 40 anys de la edicio del disc de Basura (1978). Tindrem al gran Panotxa, molt ben acompanyat, interpretant temes de Marxa, Basura, La Truita Perfecta, Ultratruita, el Grito Acusador, el Hombre de Pekin, Pad, Chicks on Speed and the No Heads, els Caps parlants, Mil Pesetas, i Pentina't Lula!!!

Edita la Servidumbre i Ultra-Local Records junten forces (es la unión y es la fuerza) per retre un homenatge, com bonament podem, a en Panotxa. 40 anys de carrera musical en l'undergound barceloní es recolliran en l'edició d'un caset+fanzine que es presentarà el dissabte 1 de desembre en directe. Amb uns músics de luxe: Panotxa i els Caps parlants i Pentina't Lula.
Amb: Panotxa (guitarra/veu), Roger Atrofe, (baix/veu), Oriol Luna (bateria/veu), Marc Florensa (teclats), Anna Pantinat (teclats/veu), Lula Thomas (guitarra/veu), i Laia Pantinat (bateria/veu).

També podeu aprofitar per passar a veure l'exposició amb cartells, discos i videos, que us hem preparat a la mateixa botiga. Cartelleria i discos originals que formen part d'una vida intensa de música al marge. L'escena underground local dibuixada durant 40 anys.

Us esperem a tots!

Sense la col.laboració de l'ajuntament.

Moltes gràcies a Alex Gil, Panotxa i Parroquia per fer-ho possible.

Carme+Raül
Ultra-Local Records


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada