dilluns, 27 de maig del 2013

DIUMENGE 26 DE MAIG, VERMUT I FINAL

Diumenge obrim la botiga amb una resaca brutal per fer un vermut i tancar definitivament el Micro-Clima Sound 2013. Han vingut uns nois de Puerto Rico que estaven per aquí pel Primavera Sound i es compren uns discos ultra-localeros, comentem la jugada i marxen encantats de tot plegat. Baixem la persiana, ens fotem un arròs amb botifarra i dormim una siestorra infinita.

És hora de fer balanç (això es diu molt) i volem repassar la quarta i última jornada del MCS’13. Unes 90.000 persones s’han apropat a la botiga per escoltar els últims concerts del festival. A les 18:00h van sortir a l’escenari els Ran Ran Ran. El seu directe ens va reafirmar l’idea que són un dels grups més inquietants del panorama musical de casa nostra. Acompanyat d’un I-pad, guitarra elèctrica, un parell de pedals i set de bateria reduït, van anar interpretant gairebé totes les cançons del seu disc de debut “Més Brots”. Ran Ran Ran sona original i directe, però alhora troben un so senzillament estrany i l’omplen de lletres que miren cap a l’univers des de la personalitat, això... personalitat, una música amb llum pròpia.

Seguidament, i sense fer gaires proves de so, van sortir La Maravillosa Cabeza Parlante. Joder, sonaven de puta mare! Amb tota la banda al complet, els cabezas parlantes van anar repassant el seu últim disc Musaranyes i van recuperar temes més antics. Amb bon sentit del humor i amb un directe molt cuidat van crear un ambient molt guapo, perfecte per tancar la primera edició del Micro-Clima Sound. Un festival sense postureo!

Doncs res, quina penica... ens ho hem passat molt bé aquests dies i hem gaudit d’uns concerts boníssims. Ja vem comentar una vegada que ens havia quedat un cartell admirable i després de veure tots els concerts ens hem adonat que teníem raó. Ens ha agradat molt que tots els grups que han participat tinguessin la mateixa il·lusió per tocar al MCS’13 que nosaltres en organitzar tot aquest asuntu. I moltes gràcies també al Benja d’Anicet per donar-nos un cop de mà amb la imatge del festival, ha sigut brutal.


Finalment ens agradaria donar les gràcies a la gent que s’ha apropat aquests dies a la botiga. També a la gent que ens recolza comprant discos i valora la nostra feina dia a dia. Gent que els hi dona el mateix que no ens patrocini una marca de bambes o d’ulleres de sol, perquè a Ultra-Local Records de moment es ven música. 

1 comentari:

  1. Hola Raül, Carme!

    Ha sigut tot un plaer participar en el primer Micro Clima!!
    Ens ho vam passar molt i molt bé.
    M'ha encantat la botiga i m'encanta el bon rotllo que despreneu.
    Encantat de conéixer-vos.
    Una abraçada!

    ResponElimina