dissabte, 25 de maig del 2013

DISSABTE 25 DE MAIG, RAN RAN RAN + LA MARAVILLOSA CABEZA PARLANTE

Recta final del Micro-Clima. Ahir The Trees van oferir un concert d’aquells que no oblidarem mai. Amb menys d’un any de vida la banda barcelonina està demostrant tenir un nivell difícil de millorar. Folk d’arrel americana tractat amb una delicadesa exquisida. Cançons fràgils i molt elaborades que sonen eternes, interpretades amb minuciositat i arranjades de forma magistral. Joder, que va ser molt guapo, i la gent que va venir, unes 100.000 persones, us ho poden dir.

Avui serà un plaer tenir a la botiga dos grups com Ran Ran Ran i La Maravillosa Cabeza Parlante. Ran Ran Ran, és el projecte en solitari de Ferran Baucells (Tired Hippo) i estarà presentant el seu debut discogràfic, “Més Brots”,  disc auto-editat recentment on podeu trobar una de les propostes més interessants i inquietants del moment. Ran Ran Ran és folk i pop amb llum pròpia, ganes de veure el concert.


La Maravillosa Cabeza Parlante tancarà la primera edició de l’ultra-festival. Qui millor que ells per posar el punt i final a un festival que va començar com una broma. Ens ho passarem de puta mare amb la seva barreja de psicodèlia i rock desenfadat. També estaran presentant el disc Musaranyes i ho faran en un format semi-acústic. Vamos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada