dijous, 20 de març del 2014

21 I 22 DE MARÇ A ULTRA-LOCAL RECORDS

Mica en mica ens anem recuperant de la ressaca del BIS. Va ser molt guapo nois! Moltes gràcies a tots els que us veu apropar per la nostra paradeta. Ara arranquem la setmana amb dos concerts a la vista, unes quantes novetats discogràfiques i pensant en les coses que vindran.

Aquest proper divendres 21 de Març ens omplirem de plaer amb la Joana de Diego. Al tantu nois! Joana de Diego ha editat el seu primer disc, "Lluny de les taulades" i és una joia arriscada on hi conviu el jazz amb el folk, units per una fràgil veu que de vegades juga amb les paraules, i de vegades crea melodies que ens semblen impossibles per a un disc de debut.

Ganes d'escoltar una veu tant maca en directe!


Dissabte 22 de Març a les 13h farem un vermutet amb Jansky. El duet d’electrònica i vers estarà en directe a la botiga presentant les cançons del seu primer disc “Un big bang a la gibrella”, un disc que ens va flipar des del primer moment. Poesia binària i electrònica consonant que ens fa viatjar per l’espai a través de la paraula.


Us volem dir també, que el concert forma part de la programació del Open Day Poblenou Urban District, on els tallers, galeries, i bars de la zona obren les seves portes amb diferents activitats perquè podeu descobrir tot el que es fa per aquesta zona del Poblenou.


Doncs ja ho teniu, un planazo pel dissabte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada