dijous, 6 de març del 2014

Cada cop més pobres, però amb més ganes!

Bé nois, la botiga marxa segons el previst, o sigui, fatal. Però aquí seguim, amb més ganes que mai. Després d'un descans foçat per un dit que volia marxar del nostre cos, tornem a tenir la botiga oberta i un mes de març per davant que ens sembla un somni.

Aquest mes han arribat novetats discogràfiques d'aquelles que esperes amb totes les ganes, com el nou disc de Joan Colomo, La Iaia, Ocellot o la segona edició del Camina i Oblida de Súper Gegant. Però d'entre  totes les novetats arribades a la botiga volem destacat el primer disc d'Oriol Solé "cadells" (Repetidor Disc, 2014). Ostias, ens ha entrat directe per vena.

També tenim unes bones presentacions de discos en directe. Aquest divendres, per fi podrem gaudir del concert que han preparat els 9M Lied. A més se'ns ha anat de les mans una mica i també hem programat coses els dissabtes. Aquest proper dissabte 8 de febrer tindrem a Los Fills presentant "Molt BRO" i d'aquesta manera participem a la segona ediió del SOLAR que han montat la gent Hi Jauh USB? Amb un cartell brutal. Els hi fariem l'amor a quatre potes a aquests de Hi Jauh!

Per acabar, volem destacar el concert especial que tindrem el dissabte 22 a l'hora del vermutillo. Quan van treure el disc ens va flipar l'asunto i ara ens diuen que voldrien fer un concert a la botiga. És per cagar-se!!! Des de Mallorca arriben Jansky i amb ells celebrarem la jornada de portesobertes que tindrà lloc al barri per aquell dissabte, on podreu visitar galeries d'art, tallers d'artístes i més puestus macos del barri. Hi ha més coses que El Tio Ché al Poblenou, ja veureu.


Doncs aixó, queda dit, de, manera resumida, però dit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada